Corina Crețu, din nou victima hackerilor

Data publicării:
corina cretu - fb 1

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a atenționat marți, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „a fost spart și accesat ilegal” contul său de Twitter, transmite Agerpres.

corina cretu - fb 1

„Vă rog să ignorați toate mesajele și like-urile publicate în numele meu, în ultimele 48 de ore”, a solicitat Crețu.

Comisarul european a mai precizat că echipa sa lucrează pentru "remedierea urgentă a situației".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Corina Crețu a fost, în 2013, printre victimele hackerului Marcel Lazăr, alias Guccifer, în prezent extrădat în Statele Unite. „Unele site-uri din ţară publică fotografii care - reamintesc opiniei publice - au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatică. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legătură cu ceea ce se numeşte ‘corespondenţa mea cu Colin Powell’, pur şi simplu făceau parte dintre amintirile mele personale, alături de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesională”, susținea la acel moment Corin Creţu, într-o postare pe contul său de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri