Cum poate schimba tehnologia în bine sănătatea

Data publicării:
skin



Interactive Central and Eastern Europe Festival, cel mai amplu eveniment dedicat Internetului si tehnologiei are loc în România săptămâna viitoare (joi și vineri, 9-10 iunie), iar organizatorii propun pentru ediția din acest an o secțiune cu adevărat specială: ICEEhealth.

Pe 10 iunie, în a doua zi a festivalului, vor veni la București specialiști recunoscuți pe plan mondial, gata să împărtășească din experiența adunata în cel mai important aspect al vieții noastre: sănătatea.

Digitalul este clar viitorul în acest domeniu, o piață tânără care depășește constant așteptările ca investiții și inovare. Primul trimestru din 2016 înregistrează în zona startup-urilor de tehnologie medicală și de wellness investiții de 1,8 miliarde USD, adică de 10 ori mai mult decât în același trimestru în 2010, conform Startup Health.

La ICEEhealth se vor dezbate soluții pentru fitness și wellness, telemedicină, aplicații și dispozitive de monitorizare pentru diverse afecțiuni, tipărirea 3D aplicată în sănătate, precum și noi paradigme pentru studii clinice și terapii.

E un eveniment deschis tuturor: de la cei interesați de un stil de viață sănătos, la doctori, pacienți, antreprenori, farma și până la cercetători. Vom vedea, de exemplu, și cum realitatea virtuală câștigă teren, fiind folosită din faza de educație medicală până la intervenții terapeutice.

Lista completă a celor care vin la ICEEhealth, excelând în acest domeniu o găsiți pe sectiunea dedicată din cadrul ICEEfest:ICEEhealth.com.

Tot acolo puteti afla si detalii despre prețurile biletelor pentru a avea acces la ICEEhealth în particular dar ți la ICEEfest, în general.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri