Sari la conținut

De 1 aprilie Google anunță că lansează alternative la livrarea cu drone și realitatea virtuală„Viitorul livrărilor la domiciliu sosește astăzi. De sus”. Așa începe prezentarea serviciului Google Express.

„Google Express oferă livrare rapidă de lucruri necesare de la magazinele pe care le iubiți. Cu ajutorul noii tehnologii de livrare pachetele vor ajunge chiar mai repede și pot ateriza oriunde le doriți - fie că sunteți la plajă, în pădure, sau chiar și în timpul unei curse”, anunță gigantul online.

Apropo, păcăleală de 1 aprilie!”, se încheie videoclipul de prezentare.

Tot de 1 aprilie Google va lansa și o alternativă la realitatea virtuală. „Viitorul este clar. Experimentați realitatea cu ochelarii Google Cardboard din plastic transparent”, își invită Google utilizatorii. Evident și aceasta este tot o păcăleală de 1 aprilie.

Alte păcăleli lansate de Google cu ocazia zile de 1 aprilie sunt Gmail Mic Drop, care arhivează mailurile imediat ce acestea sunt primite și trimit un fișier GIF cu un Minion, funcția de căutare a șosetelor pierdute și Google Maps Disco

Citiți și: YouTube își păcălește utilizatorii de 1 aprilie