Delia David, românca de la Facebook: Este grozav să locuieşti în mijlocul tehnologiei și să ai prieteni la Google și la Twitter

Data publicării:
delia

 

Foto: stefanturcu.ro

Sunt Delia, de loc din Sighetu Marmaţiei, de suflet din Cluj şi de profesie software engineer la Facebook de vreo 3 ani şi jumătate”, se descrie tânăra la începutul interviului acordat jurnalistului Ştefan Turcu de la Digi24.

Delia David a afirmat că face parte dintr-un grup de pe Facebook de 45 de români care lucrează în reţeaua de socializare, adăugând însă că, în total, conaţionalii săi angajaţi acolo sunt mult mai mulţi.

Majoritatea suntem angajaţi la sediul central, în Menlo Park, dar avem reprezentaţi în toate birourile cu ingineri: Seattle, New York, Londra, Dublin şi Vancouver”, a spus aceasta.

Delia a mai povestit în interviu cum este să trăieşti în Silicon Valley, locul unde şi-ar dori să ajungă toţi inginerii IT din lume.

Este grozav să locuieşti în mijlocul tehnologiei, să fii printre primii la care ajung noutăţile tehnologice şi care testează noi aplicaţii mobile; să ştii ce startup-uri sunt cool, să ai prieteni la Facebook, la Google, la Twitter, la Pinterest şi la multe alte companii ale momentului; să mergi pe University Avenue în Palo Alto într-o duminică şi să îl vezi Larry Page (CEO Google) la cumpărături”, a mai povestit românca.

Interviul integral poate fi citit pe site-ul jurnalistului Ștefan Turcu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri