Digi | RCS & RDS: „Campaniile online cu premii în telefoane nu au nicio legătură cu activitatea noastră”

Data actualizării: Data publicării:
image003

Digi | RCS & RDS informează publicul în legătură cu faptul că nu derulează în prezent nicio campanie de promovare online cu premii constând în telefoane.

În ultimele zile, ne-au fost semnalate mai multe cazuri de campanii online înșelătoare, care se folosesc de însemnele companiei noastre. Ne delimităm de aceste tentative de fraudă care nu au nicio legătură cu activitatea sau serviciile noastre”, se arată în poziția transmisă de operatorul de comunicații mobile și fixe.

Totodată, compania recomandă persoanelor să evite accesarea unor site-uri necunoscute sau cu denumiri suspecte care promit astfel de recompense deoarece riscă să își viruseze laptopurile sau telefoanele mobile.

Pentru verificarea autenticității campaniilor care implică brandurile noastre, vă rugăm să accesați digiromania.ro sau să contactați echipa de relații cu clienții Digi | RCS & RDS”, recomandă compania.

În ultimele zile, pe internet, au apărut mai multe campanii derulate fraudulos în numele Digi, care promit internauților premii constând în iPhone X, Samsung Galaxy S9 sau iPad Air 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri