Sari la conținut

DIGIMATINAL | Cele mai aşteptate jocuri video ale anului următor

Pentru pasionaţii de gaming, Doom este un "părinte" al industriei, un shooter remarcabil care a definit generaţia anilor '90. AStfel este de inţeles de ce zvonurile lansării unui nou joc Doom exista deja de câţiva ani. Din fericire, anul trecut studiourile Bethesda şi ID Software au lansat un prim teaser al aventurii mult aşteptate. Bethesda a reuşit să dea o nouă infăţişare clasicului Wolfenstein, care a fost pe placul fanilor, aşa că suntem increzători că noul joc doom va fi un succes.

Battleborn este un alt joc important care urmează să fie lansat în 2016. La mijlocul dintre un "first person shooter" şi un RPG, cu un stil de animaţie ce ne aduce aminte de benzile desenate cu supereroi Battleborn, va oferi şi un mod multiplayer cu 5 jucători. Pentru studiourile Gearbox acest proiect a fost o provocare uriaşă, iar aceasta lansare va fi cea mai ambiţioasă de până acum. Dar mai avem de aşteptat până pe 3 martie să ne bucurăm de rezultatul final.

No Man's Sky este una dintre lansările pe care noi le aşteptăm cu sufletul la gură anul viitor. Jocul are un univers aproape infinit, care foloseşte un algoritm special care generează miliarde de planete şi ecosisteme la întâmplare, iar jucătorii vor avea posibilitatea să exploreze toate aceste lumi fie pe uscat, fie prin aer, fie pe apă. No Man's Sky surprinde un război intergalactic ce are loc intr-un univers minuţios construit, iar detaliile grafice impresionante sunt cireaşa de pe tort.

Alte cateva jocuri care merită menţionate sunt Uncharted 4 care va fi lansat in luna martie şi va include şi două ediţii speciale, un nou episod din jocul Hitman produs de Square Enix, noul episod Street fighter 5, Dark Souls 3 şi Far Cry Primal.