Sari la conținut

DIGIMATINAL | Samsung a prezentat noile telefoane

Noul S6 Edge Plus a păstrat designul telefonului Galaxy S6 Edge, doar că este mai mare şi mai performant. În plus, este şi mai rezistent. Aliajul folosit în mod obişnuit a fost înlocuit cu unul din aluminiu, care e de două ori mai rezistent. Pe de altă parte, Galaxy Note 5 a fost îngustat, pentru a putea fi folosit cu uşurinţă doar cu o mână. Veştile bune nu se opresc aici. Telefonul se poate încărca în 90 de minute cu ajutorul unui încărcător normal sau în 120 de minute cu ajutorul unui dispozitiv wireless. Punctul forte al celor două telefoane rămâne camera video.

Justin Denison, vicepreşedinte Samsung
Camerele Samsung sunt cele mai bune din lume. Ambele telefoane pot filma în format 4K.

Alanna Cotton, vicepreşedinte Samsung
Acum puteţi transmite în direct de pe telefon pe YouTube.

Totodată, telefonului S6 Edge Plus i se poate ataşa o tastatură.

Justin Denison, vicepreşedinte Samsung
E atât o carcasă, cât şi o tastatură. Această tastatură se prinde pe faţa telefonului. Când nu vrei să foloseşti tastatura, o poţi prinde pe spatele dispozitivului, ca să nu te mai încurce şi să te poţi bucura de ecranul generos.

Cel mai important anunţ a fost legat de lansarea unui sistem de plăţi electronice. Prin Samsung Pay se pot face plăţi la orice POS, şi nu doar la dispozitivele speciale folosite de concurenţii săi, Apple Pay şi Google Wallet. Samsung Pay e rezultatul a 11 ani de cercetări.