Facebook Dating s-a lansat în SUA. Când va fi disponibil în Europa

Data actualizării: Data publicării:
Facebook logo sigla
Foto: GettyImages

Facebook a lansat un serviciu de întâlniri online în Statele Unite, Facebook Dating, dar care până la începutul anului viitor va fi disponibil şi în Europa.

Facebook Dating este un serviciu gratuit, iar principalul avantaj este acela că permite utilizatorilor să recupereze cu uşurinţă fotografii şi alte informaţii de profil distribuite pe Facebook.

Astfel, va fi posibil să se creeze un profil pentru serviciul de întâlniri online în doar câteva secunde.

Facebook Dating facilitează întâlnirea iubirii prin intermediul lucrurilor care vă plac, ajutându-vă să stabiliţi relaţii profunde prin intermediul acelor lucruri pe care le aveţi în comun, cum ar fi interese, evenimente şi grupuri, se arată într-un mesaj publicat de Nathan Sharp, coordonatorul proiectului. El vă oferă o imagine mai autentică asupra unei persoane”, a continuat el, potrivit Agerpres.

Atunci când a fost anunţat acest serviciu, în 2018, Mark Zuckerberg, CEO-ul celei mai mari reţele sociale din lume, a subliniat că site-ul nu vizează întâlnirile punctuale lipsite de perspective, ci doreşte să îi ajute pe oameni să construiască relaţii durabile prin intermediul reţelei Facebook.

Să găseşti un partener romantic este ceva foarte personal, de aceea am conceput Facebook Dating în aşa manieră încât serviciul să fie sigur, a spus Nathan Sharp în mesajul său, în contextul în care Facebook a generat numeroase polemici legate de scurgerile de informaţii referitoare la datele personale ale utilizatorilor.

Compania americană a precizat că securitatea şi confidenţialitatea sunt la nivel înalt pentru acest produs.

După lansare, acţiunile deţinute de Match, unul dintre principalele site-uri de întâlniri online din Statele Unite, accesibil cu plată, şi care deţine aplicaţia Tinder, au scăzut cu peste 4%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri