Facebook introduce opțiunea „live stream”

Data publicării:
facebook live video

Cu câteva luni în urmă Facebook anunța introducerea opțiunii de live streaming video pe platforma sa, dar noua caracteristică a fost disponibil doar pentru celebrități precum Dwayne The Rock Johnson, Serena Williams și Luca Bryan. Începând de astăzi, Facebook va face serviciul disponibil pentru toți utilizatorii, anunță Digital Trends.

Un grup mic de utilizatori de iPhone din SUA a testat noua funcție de astăzi, dar serviciul va deveni disponibil pentru mai mulți utilizatori în viitorul apropiat. Facebook Live este doar una din multe caracteristici noi și actualizări pentru planificate pentru rețeaua de socializare. Alte noutăți sunt lansarea Instant Articles în India și America Latină și lansarea aplicației Collage, care grupează fotografii și videoclipuri împreună.

Rețeaua de socializare anunță și lansarea unei „noi modalități de a partaja conținutul de pe dispozitivele mobile”. „Lucrăm la un nou design pentru utilizatorii de iPhone și Android, în care va exista un buton „What`s on my mind” care va avea un meniu cu diferitele opțiuni de partajare”, au spus managerii de produs Vadim Lavrusik și Thai Tran.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri