Facebook lansează 24 de seriale

Data publicării:
Facebook_GettyImages-453248108
FOTO: Gulliver/ Getty Images

În goana după conţinut video, Facebook va debuta în curând cu primele seriale create exclusiv pentru reţeaua sa socială şi, din câte se pare, nu vor lipsi nume grele de actori.

Conform Business Insider, începând cu jumătatea lunii iunie, Facebook îşi va delecta utilizatorii cu 24 de seriale care vor fi disponibile în mod exclusiv în cadrul reţelei.

Din câte se pare, Facebook şi-a împărţit serialele în două categorii distincte. Pe de o parte vor exista seriale în adevăratul sens al cuvântului – la fel ca serialele cu pretenţii difuzate de marile televiziuni.

Fără a da nume, raportul Business Insider susţine că aceste seriale vor avea contribuţia unora dintre celor mai mari actori de film şi televiziune, dovadă a faptului că Facebook ia cât se poate de în serios această direcţie de dezvoltare.

A doua categorie de seriale este formată din „episoade uşoare” şi scurte, de 5 – 10 minute şi fără acţiune complexă, pentru a fi digerate uşor de publicul din online în orice pauză sau fereastră de timp liber.

Printre acestea se pare că va exista o emisiune de dating realizată şi disponibilă pentru vizionare în realitate virtuală – o abordare cum nu a mai existat până acum.

Vestea că Facebook pregăteşte lansarea primelor sale seriale originale vine la doar câteva zile după ce Google a anunţat în mod oficial că va lansa anul acesta mai multe seriale exclusive, care vor fi disponibile gratuit pe YouTube.

Pe de altă parte, se pare că planurile Facebook de a lansa propria televiziune online au fost amânate.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri