Facebook lansează o platformă dedicată sportului

Data publicării:
facebook sports

Facebook Sports Stadium va oferi actualizări în direct ale scorurilor meciurilor, postări ale prietenilor și comentarii, precum și linkuri pentru a le putea urmări în direct.

Noua platformă va fi „un loc dedicat experienței sportului în timp real împreună cu prietenii voștri din lumea întreagă”, a explicat responsabilul acestui produs, Steve Kafka, pe un blog oficial.

Today we’re launching the Facebook Sports Stadium, a dedicated place to experience sports in real-time with your friends...

Posted by Sports on Facebook on Wednesday, January 20, 2016

Cu 650 de milioane de iubitori ai sportului, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se întorc deja spre Facebook ca să sărbătorească, să compătimească și să vorbească pe șleau cu prietenii lor și cu alți fani”, a adăugat Steve Kafka. El a precizat că platforma dă „senzația că te uiți la meci cu prietenii tăi chiar când nu sunteți împreună”.

Serviciul este în curs de lansare pentru fotbalul american și va fi disponibil în curând pentru alte sporturi, ca baschetul sau fotbalul. El este accesibil pentru Facebook pe iPhone și va fi de asemenea pe alte aparate săptămânile viitoare, a promis Steve Kafka.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri