Facebook permite utilizatorilor să sprijine candidații la Casa Albă

Data actualizării: Data publicării:
endorse

Rețeaua de socializare Facebook a introdus o nouă opțiune, în pragul alegerilor de pe 8 noiembrie din Statele Unite. Utilizatorii pot să-și arate susținerea față de candidații pentru funcția de președinte și de vicepreședinte.

endorse

Paginile de Facebook ale lui Hillary Clinton, Donald Trump, Gary Johnson și Jill Stein au un nou tab, prin care le este permis utilizatorilor să-și arate public susținerea față de acești candidați.

Rețeaua de socializare a publicat și câteva instrucțiuni pentru utilizatori. Astfel, pe pagina de Facebook a fiecăruia dintre candidați, utilizatorii trebuie să apese pe butonul „Endorse” și au opțiunea să scrie și un mesaj.

În plus, dacă este ales modul „Public” al postării, atunci mesajul poate apărea pe paginile celor patru candidați, dacă aceștia decid să publice mesajul de susținere.

Deocamdată nu se știe dacă această opțiune va fi disponibilă și în cazul viitoarelor alegeri sau dacă va fi folosită și în alegerile din alte țări.

Digi24 va transmite în direct ultima confruntare televizată dintre Hillary Clinton și Donald Trump, între 4:00 şi 5:30, ora României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri