FOTO VIDEO. Cele mai scumpe smartphone-uri din lume

Data publicării:
black-diamond-iphone-51


Savelli Jardin Secret - $9,000

Suficient de scump pentru orice bărbat însă făcut pentru o femeie. Aşa este descrisă linia de smartphone-uri de lux realizate de celebrul producător de bijuterii Savelli. Gama numită elegant Jardin Secret sau Grădina secretă cuprinde 12 smartphone-uri Android.

Niciun colţişor al telefonului nu este lăsat fără un bling bling sau un diamant. Câteva dintre materialele de lux folosite în construcţia liniei de telefoane Savelli sunt piele de iguană, aur de 18 carate, ceramică şi bineînţeles diamante. De alfel cel mai frumos telefon din serie numit Champagne Diamonds are în compoziţie un număr uluitor de 395 de diamante albe şi coniac.

Gresso Radical Black R1 - $2,500

Dacă majoritatea telefoanelor din lista noastră de astăzi provin de la producători de bijuterii, ceasuri sau maşini de lux care s-au gândit să îşi împopoţoneze brandul şi cu un smartphone, cu Gresso discuţia e altă. Compania elveţiană este specializată în producţia telefoanelor de lux şi a accesorilor glam pentru utilizatorii pretenţioşi. Scopul acestui brand este să sublinieze statutul social al posesorului unui device marca Gresso. şi de cele mai multe ori gadgeturile companiei reprezintă îmbinarea perfectă dintre performanţă tehnologică impresionantă şi o abordare inovativă şi atenţie la detalii.

Cu modelul Radical Black R1 compania s-a întors la negru. Numai 100 de modele au fost produse iar cea mai importantă lecţie de design pe care o aflăm de aici este că de multe ori mai puţin chiar înseamnă mai mult. Telefonul rulează Android 4.1.2 Jelly Bean iar carcasa este construită dintr-un titaniu negru special. Displayul are o rezoluţie de 940 pe 540 şi o diagonală de 4.5 inchi precum şi un procesor quad core de 1.2 Ghz. Telefonul a fost lansat anul trecut însă chiar şi pentru acel moment specificaţiile nu erau chiar top of the line. Dar asta contează mai puţin pentru cumpărătorii acestor modele care scot 2,500 de dolari din buzunare pentru a se putea mândri că au un Gresso.

Mobiado Professional 3 AF - $1,600

Mobiado este un producător canadian recunoscut la nivel mondial pentru telefoanele de lux din portofoliul sau. Deşi compania are 3 linii de producţie, clasic, profesional şi grand, cele mai impresionante device-uri vin din linia profesional. Modelul de smartphone 3 AF este făcut din acelaşi tip de aluminiu folosit şi în construcţia aeronavelor. designul este impecabil iar liniile drepte, clasice şi oţelul inoxidabil care i-a făcut celebri pe cei de la Mobiado îi conferă un look regal.

Că majoritatea telefoanelor de lux, 3 AF are un display de safir şi este dual SIM. În acelaşi timp este şi cel mai "ieftin" model din lista noastră de astăzi şi porneşte de la 1600 de dolari.

Black Diamond iPhone 5 ($15,867,000)

Şi dacă am vorbit despre cel mai ieftin acum este momentul să îl menţionăm pe cel mai scump. Va vine să credeţi sau nu există undeva în această lume un iPhone care costă aproape 16 milioane de dolari.

Smartphone-ul a fost creat de celebrul designer britanic Stuart Huges. Carcasa este din aur masiv şi este încrustată cu peste 600 de diamante perfecte. totuşi este vorba despre diamantul negru de 26 de carate care acţionează că home button ce îl scot pe Black Diamond în evidenţă. Trebuie să recunoaştem că şi asistenţă arată minunat îmbrăcată în diamant.

Tonino Lamborghini Antares ($4,000)

Brandul Tonino Lamborghini este o mărturie a luxului fără efort aromat cu o picătură de joie de vivre. Ultimul smartphone lansat de companie, intitulat Antares, nu este placat cu nestemate cum este cazul altor modele din lista noastră. Designul se bazează pe linii puternice şi accente inedite pentru a atrage atenţia, în aceeaşi măsură că o maşină sport de lux.

Smartphone-ul costă 4000 de dolari şi are o carcasa ce combină cu elegantă oţelul inoxidabil şi pielea naturală. Ecranul este unul modest cu o diagonală de 4 inchi acoperit cu Gorilla Glass. În interior găsim un procesor quad core de 1,5 ghz, 2Gb de RAM şi 32 de GB de memorie internă care lucrează la a rula Android 4.2. Telefonul se distinge şi prin amplificatorul de sunet Yamaha pentru cei care vor că smartphone-ul lor să sune la fel de bine precum arată.

Vertu Signature Touch ($10,300)

Signature Touch de la Vertu este probabil unul dintre puţinele telefoane din lista noastră care încorporează un set de specificaţii de care orice pasionat de Android ar fi mândru. Device-ul este superb iar carcasa din titaniu nu face niciun fel de compromnis fie el de design sau durabilitate. Pe spatele telefonului se află o plăcută de piele cusută manual care îi conferă o alură extrem de elegantă.

Telefonul este "îmbrăcat" cu ultima versiune de Android, 4.4 Kit Kat, un procesor quad core Snapdragon de 2,3 Ghz şi are 64 de Gb de memorie internă. ecranul este şi el fără compromis iar rezoluţia de 1080p şi diagonală de 4,7 inchi sunt puse în valoare pe un display din cristal. Telefonul are de asemenea şi o camera foto Hasselblad de 13 megapixeli şi difuzoare realizate de unul dintre cei mai titraţi producători de echipamente audio din lume. bang & Olufsen. De la design până la ce se află în interior Vertu Signature touch este un spectacol fascinant de tehnologie care însă poate ajunge la voi în buzunar dacă nu aveţi ce face cu 10,300 de dolari.

Tag Heuer Meridiist 2 ($5,305.17)

Dacă vorbim despre elegantă şi lux nu putem omite modelul Meridiist produs de compania elveţiană de ceasuri Tag Hauer. Abilităţile impresionante ale companiei care produce unele dintre cele mai râvnite ceasuri din lume au fost uşor transferate şi în domeniul device-urilor mobile. Smartphone-ul încorporează o carcasa de oţel cu un panel care îmbină aur, cauciuc şi diamante pentru un efect captivant.

Ecranul de 2.4 inchi poate părea minuscul însă compania a adăugat un mic ceas deasupra telefonului pentru a compensa. Şi vorbind despre timp, Meridiist 2 vine la pachet cu serviciul exclusivist de consierge Tag Hauer care se asigura că indiferent la ce eveniment vreţi să mergeţi veţi avea mereu cele mai bune locuri. Pentru asta trebuie să plătiţi însă "numai" 5,300 de dolari.

Gold HTC One ($4,489.17)

HTC One Gold este răspunsul companiei taivaneze la modelul iPhone 5s auriu.

În spatele carcasei de aur de 18 carate se află acelaşi HTC One pe care îl ştim complet cu Blinkfeed, Zoe şi Boomsound.

Porsche Design P'9982 ($2,244.86)

Ultima intrare pe lista noastră vine de la producătorul de maşini sport Porsche, care se pare că în continuare iubeşte compania BlackBerry chiar dacă nimeni altcineva nu o mai face. Ultimul Black Berry "tunat" de Porshe Design, modelul P9982 este o frumuste modernă din oţel şi piele.

Compania oferă şi o varianta cu piele de crocodil pentru cei care vor cu adevărat luxul suprem. Telefonul rulează BlackBerry 10.2 iar pentru puţinii care au mai rămas în barcă de fani ai companiei canadiene acest gadget este o bomboană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri