GADGET. Tot ce trebuie să știți despre routere wireless

Data publicării:
router

Trăim în era conectivităţii în care din ce în ce mai multe device-uri au trecut de la rangul de „stupide” la cel de „inteligente”. Ce a început ca un mod de a conecta câteva calculatoare împreună a devenit un instrument prin care toate device-urile noastre, de la televizoare la telefoane sau maşini de spălat, se pot conecta între ele. Gadgetul despre care vorbim astăzi se ocupă de toate sarcinile noastre zilnice, de la simplele mailuri la streaming video pe smart TV-uri sau sincronizarea în cloud a tabletei, smartphone-ului şi laptopului nostru. Vorbim bineînţeles despre routere wireless.

Deoarece acest device poartă o responsabilitate uriaşă în această epocă ce poartă semnul "The Internet of Things" este dificil să alegem acel router care se potriveşte perfect nevoilor noastre. Astăzi o să va spunem tot ce trebuie să ştiţi despre routere, astfel încât următoarea achiziţie "WiFi" pe care o faceţi să fie perfectă.

Iar pentru asta trebuie să vedem în primul rând cum funcţionează un router:

Iar acum a venit momentul să vă facem şi nişte recomandări. Am ales pentru voi ce considerăm noi că este cel mai bun router pentru utilizatorul casnic mediu, TP LINK Archer C20i, şi unul dintre modelele high-end din clasa AC1900, pe care „cei mai internauţi” dintre voi sigur şi-l vor dori în casă. Urmăriți un review complet al acestor device-uri:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri