Gadgetul bun la toate în casă

Data publicării:
GettyImages-3137179

FOTO: captură Amazon youtube

La puțin peste un an de la lansare, Echo s-a transformat dintr-un experiment inutil într-un device care oferă multe. Este un aparat mic pe care îl plasezi undeva în casă și la care te adresezi cu „Alexa”. Echo îndeplinește mai multe comenzi: pune muzică, citește știrile și vremea, păstrează lista de cumpărături pe care ai făcut-o în telefon, potrivit New York Times.

Gadgetul este foarte apreciat, după cum arată mai multe recenzii de pe internet.

Scot Wingo, șeful ChannelAdvisor, o firmă de consultanță a comerțului online, a spus că Echo ar putea deveni afacerea de un miliard de dolari a Amazonului deoarece este unul dintre cele mai bine vândute lucruri de pe Amazon.

Când a apărut primul videoclip de promovare, în 2014, acesta a fost ridiculizat. Mulți nu au văzut utilitatea acestui gadget. Cu timpul însă, oamenii și-au dat seama că este un aparat foarte ușor de folosit, intuitiv, de ajutor și mai bun decât alte produse asemănătoare de la firmele concurente.

Diferența cea mai mare între Echo și alte aparate asemănătoare este viteza de răspuns. Echo răspunde foarte repede la comenzi, durează între 1000 și 1200 milisecunde să răspundă.

Din ce în ce mai multe produse vor fi compatibile cu Echo, așa că în curând nu va mai fi nevoie de Echo pentru a te consulta cu Alexa, poți să găsești răspunsul în aparatul pe care îl folosești.

Mai sunt multe de îndreptat la Echo pentru a deveni perfect: uneori nu răspunde corect la comenzi și încă îi lipsesc caracteristici utile, însă echipele Amazon lucrează la îmbunătățirea acestui produs.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri