Gadgeturile, internetul şi zilele de naştere

Data publicării:
telefon android mediafax 1

 

Mulţumită tehnologiei, zilele de naştere nu mai sunt un stres atât de mare.

Vrei să ţii minte o zi de naştere? Smartphone-ul îţi dă o mână de ajutor. Mai toate telefoanele moderne au funcţia de calendar. Intri în aplicaţie, selectezi o dată, şi consemnezi aniversarea pe care nu vrei să o uiţi.

Dacă aplicaţia de calendar se dovedeşte a fi prea anevoioasă, există metode mai simple. Dacă ai cont pe Facebook de exemplu, ai acces la toate zilele de naştere ale prietenilor care sunt prezenţi pe respectiva platformă de socializare. Facebook îţi arată zilnic cine sunt sărbătoriţii. Prin intermediul reţelei de socializare, le poţi lăsa chiar un mesaj de „La mulţi ani” pe wall.

În caz că vrei să faci un gest mai consistent decât o simplă urare online, ai diverse opţiuni. Poţi de exemplu să trimiţi cărţi poştale electronice, care sunt de toate tipurile şi formele, şi sunt în mod normal gratuite. Site-uri precum Amazon au şi funcţionalitate de wish-list, adică lista de dorinţe în limba română, în care poţi să specifici ce cadouri doreşti şi oricine poate să le vadă şi să ţi le cumpere.

Dacă eşti în pană de idei de urări inventive, internetul are întotdeauna răspunsul. Cu o simplă căutare pe google, vei găsi nenumărate site-uri ce conţin o varietate de urări, pentru toate ocaziile. Deşi, noi vă sugerăm ca toate urările să fie creaţie proprie.

Poate nu putem avea cu toţii zilele de naştere ca în basme, cu castele şi ponei. Sau ca Roverul Curiosity de pe Marte, care, cu ocazia aniversării de 2 ani, şi-a cântat „La mulţi ani”. Dar, cu ajutorul tehnologiei putem măcar să fim siguri că nu pierdem zilele de naştere ale celor dragi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri