Ghid de „selfie fără pericole”: „Un selfie cool vă poate costa viața!”

Data publicării:
Selfie stick bat pentru selfie - Gulliver GettyImages

 

„Un selfie cool vă poate costa viața!”, avertizează Ministerul rus de Interne într-un afiș. „Un selfie cu arma în mână ucide!” amintesc autoritățile, în contextul în care o tânără de 21 de ani din Moscova s-a accidentat în timp ce se fotografia cu un pistol în mână. Rănită la cap, ea a supraviețuit totuși, notează Agerpres.

Doi tineri au murit în luna ianuarie în Urali când grenada pe care o țineau în mână pentru poză a explodat. Doar telefonul cu care se făcea fotografia a scăpat din tragedie. După câteva luni, un adolescent din regiunea Riazan (centru) a murit electrocutat când încerca să-și facă un selfie cățărat pe un pod feroviar.

„Din nefericire, în ultima vreme am constatat că numărul accidentelor în care sunt implicați amatori de autoportrete foto este în constantă creștere”, spune Elena Alexeieva, consilier la Ministerul rus de Interne.  „Înainte de a face un selfie, fiecare trebuie să se gândească că fuga după like-uri poate duce la moarte și că o fotografie în condiții extreme ar putea fi și ultima”, a spus Elena Alexeieva.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri