HTC 10 a fost prezentat oficial – primele impresii

Data publicării:
htc-10

 

HTC 10 dispune de un ecran QHD (rezoluţie 2.560x1.440 de pixeli) Super LCD cu diagonala de 5,2 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32/64 GB (plus slot pentru card microSD cu capacitate maximă de 2 TB) şi baterie de 3.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (50% în 30 de minute).

Unul dintre punctele forte ale noului smartphone îl reprezintă camera UltraPixel 2 de 12 MP, care dispune de stabilizare optică a imaginii şi autofocus laser.

Potrivit testelor realizate de DxOMark, camera de pe HTC 10 este la fel de performantă ca cea de pe Samsung Galaxy S7. Aceasta este o veste bună, deoarece unul dintre punctele slabe ale vârfurilor de gamă anterioare de la HTC a fost camera.

O altă caracteristică importantă a HTC 10 este sunetul. Terminalul dispune de tehnologie BoomSound HiFi cu suport audio 24-bit. La pachet cu telefonul vine o pereche de căşti Hi-Res.

De această dată difuzorul nu mai este poziţionat pe partea din faţă, ci pe marginea de jos, lângă slotul USB Type-C.

Designul, deşi reuşit, nu este spectaculos şi păstrează teme pe care le-am văzut pe modelele One anterioare. Carcasa din aluminiu a terminalului este disponibilă în patru nuanţe: Carbon Grey, Glacier Silver, Camellia Red şi Topaz Gold.

Prețul HTC 10 este de 699 de dolari. Ca o comparație, se situează între prețul Samsung Galaxy S7 și cel al Galaxy S7 Edge.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri