Imprimanta 3D pentru smartphone-uri

Data publicării:
imprimanta 3d

Telefonul trebuie pus într-o consolă care acoperă totul în afară de ecran, peste care se pune partea de jos a dispozitivului OLO și se adaugă rășină. Se potrivește și jumătatea superioară a dispozitivului, apoi acesta folosește lumina de la telefon pentru a încălzi rășina astfel încât modelul 3D să poată fi construit.

Poți printra atât obiecte rigide cât și flexibile.

Se pot printa obiecte proiectate cu orice software de modelare 3D, inclusiv aplicații de scanare 3D, sau pot fi utilizate modele deja create în biblioteca OLO sau care deja au fost distribuite prin intermediul social media.

Dispozitivul are un volum de imprimare de 400 cm și există posibilitatea de a se imprima mai multe obiecte în același timp. De asemenea, se pot combina diferite rășini pentru a se obține multiple efecte, cum ar fi obiectele multi-colorate sau obiecte translucide.

Campania Kickstarter a celor de la OLO este încă în curs de desfășurare, dar compania a atins deja obiectivul de finanțare. Dispozivitul poate fi obținut prin precomandă, printr-o donație de 99 de dolari. Imprimanta funcționează pe Android, Apple (iOS) și sistemele de operare Windows Mobile. Compania se asteaptă să înceapă livrarea unităților începând cu luna septembrie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri