Sari la conținut
News Alert

InterrOUGation - cum îi poţi face pe Dragnea şi Grindeanu "să demisioneze"

Protestele au luat numeroase forme în ultimele două săptămâni. De la pancarte extrem de creative afișate în Piața Victoriei, la site-uri care le centralizează pentru posteritate, la jocuri în care poţi obliga trio-ul PSD, Dragnea-Grindeanu-Iordache, să-și dea demisia.

joc

InterrOUGation este un fel de browser-RPG în care te poţi folosi de întrebări și fapte pentru a ajunge la unul dintre cele cinci finaluri posibile.

InterrOUGation este gândit și ca o unealtă prin care poți afla mai multe despre fiecare dintre cei trei social-democrați, având la dispoziție fișiere „bio” foarte bine puse la punct și detaliate despre fiecare, scrie start-up.ro.

Interogarea o faci concomitent cu aceștia, noi întrebări putând fi deblocate la fiecare membru PSD, prin prisma răspunsului celorlalți doi. Ai 15 minute la dispoziție pentru a termina jocul, într-un fel sau altul.

Jocul este realizat de Critique Gaming, un grup de cinci persoane cu fond social și educațional foarte diferit, de la juriști și economiști la artiști și programatori.

Pe aceeași temă