Isteria iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Fanii Apple au stat la cozi interminabile şi nu au dormit, în aşteptarea noului smartphone

Data publicării:
iphone6

iPhone 6 a ajuns prima dată în Australia. Imediat ce uşile magazinelor s-au deschis, oamenii au dat buzna înăuntru. iPhone 6 i-a dat emoţii unui australian. Tânărul a scăpat telefonul pe jos imediat ce a ieşit din magazin.

Nu la fel de norocos a fost un alt australian care a scăpat telefonul pe jos, imediat ce a ieşit pe uşa magazinului. Din fericire pentru proprietar, preţiosul smartphone a supravieţiuit plonjonului. 

Isterie şi în Asia, unde iPhone 6 este deja în magazine. „Sunt foarte fericit. Sunt mare fan Apple. A fost minunat. Mă bucur mult că l-am cumpărat”, a spus un cumpărător din Honk Kong. 

Alt continent, aceeaşi frenezie. Chiar şi germanii, recunoscuţi pentru atitudinea lor rezervată, nu şi-au mai putut ascunde entuziasmul. 

„Daaa! Vă rog să mă scuzaţi, dar sunt extraordinar de fericit. M-am trezit de la 5, nu am mai putut să dorm de teamă că nu mă voi trezi la timp. Şase zile am stat aici. Am venit de sâmbăta trecută. Pentru toţi cei pe care i-am întâlnit aici, a meritat efortul. A fost minunat, am cunoscut pe cineva din Moscova, din Armenia, din Rusia, o experienţă superbă”, a spus un cupărător din Germania

În Paris, fiecare fericit posesor de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, a fost ovaţionat la scenă deschisă, la ieşirea din magazin. 

În China, unde iPhone 6 şi iPhone 6 Plus nu au ajuns încă, cele mai noi smartphone-uri Apple se vând pe piaţa neagră cu un preţ de patru ori mai mare.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri