Joaca cu animalul de companie de oriunde din lume

Data publicării:
blana

Orice stăpân de câine, pisică, papagal sau lemur știe cât de grea este vina de a-ți lăsa animalul de companie singur acasă, câte opt ore pe zi, cât mergi la birou. Iar Kevin Li, dezvoltatorul PlayDate, a aflat asta pe pielea lui atunci când a adoptat un câine. Din fericire însă, sentimentul de vină l-a făcut să găsească o soluție prin care să poată interacționa cu Hulk de la distanță. Așa a apărut PlayDate, o minge roșie robotică ce poate fi controlată cu ajutorul smartphone-ului.

Jucăria este construită dintr-un plastic foarte rezistent, astfel încât animalele o pot trânti sau mușca în voie, fără să o strice. În plus, carcasa device-ului poate fi modificată, astfel încât orice utilizator își poate personaliza jucăria. Gadgetul include o cameră cu o lentilă wide, care trimite imagini video direct pe smartphone.

PlayDate se află pentru moment în stadiul de prototip și s-a lansat recent pe platformele de crowdfunding pentru a obține finanțare. Compania și-a depăsit cu aproape 100.000 de dolari obiectivul inițial de finanțare și urmează să demareze procesul de producție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri