Jucăriile inteligente, vedetele târgului de specialitate de la Hong Kong

Data publicării:
jucarii-inteligente

Cu ajutorul unor elemente 3D suprapuse peste imagini, jocul-alfabet le permite copiilor să potrivească literele de pe cartoane cu pozele care apar pe tabletă. Chiar şi jucăriile tradiţionale încep să se transforme în unele inteligente. De exemplu, când codul de bare de pe un ursuleţ de pluş este scanat, imediat pe ecranul telefonului apare un mesaj secret.

Sophia Chong, reprezentanta unui producător de jucării: La nivel global sunt de actualitate discuţiile despre tehnologie şi inovaţie. Cumpărătorii vor ceva nou. Ei caută tehnologie care poate fi integrată în lucrurile tradiţionale.

Nu doar jucăriile educative au fost vedetele târgului de jucării de la Hong Kong. Atenţia vizitatorilor a fost atrasă şi de o dronă. Şi nu orice fel de dronă, ci una dotată cu ecran 4K ultra HD şi cu dublă comandă. Astfel, pilotul se poate concentra la navigaţie, iar cameramanul să fie atent la ce filmează.

Lou Ming, director Windrider RSB: 4K este o tehnologie de top, tehnologia 4K este de patru ori mai bună decât televizoarele HD, SD pe care le avem acasă. Am pus un ecran la fel de bun ca la cinematograf, ceea ce este minunat.

Nici maşinile în miniatură nu mai sunt cum erau odată. Acum, vin echipate cu GPS, cu senzori de parcare şi cu baterii care le menţin funcţionale ore în şir.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
110052 L
Jucării inteligente. Globul pământesc care își actualizează informațiile
jucarii
Crăciun high-tech pentru copii. Cei mici preferă jucăriile inteligente
Partenerii noștri