La cartela Digi Mobil, utilizatorii primesc trafic dublu de date de până la 6 GB

Data publicării:
digi

Digi Mobil lansează o ofertă promoțională special creată pentru utilizatorii de cartele preplătite, care le aduce trafic dublu de date la opțiunile Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich. În perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, clienţii noi şi cei existenţi vor primi primi gratuit dublul traficului inclus în opțiunea aleasă, la fiecare activare sau reactivare a uneia dintre opțiunile menționate.

digi

Opţiunile au preţuri cuprinse între 2 euro (fără TVA) şi 4 euro (fără TVA), iar utilizatorii cartelei Digi Mobil se bucură de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale și trafic de date de până la 6 GB în rețeaua 3G. 

Astfel, la activarea Opţiunii Hipsterova, pentru doar 2 euro (fără TVA), utilizatorii primesc minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, 150 de minute naționale și 2 GB de trafic de date mobile. Pentru 3 euro (fără TVA), clienții care aleg Opţiunea Bogatinov beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, 250 de minute naționale și internet mobil de până la 4 GB. Activarea Opţiunii Dinerovich, pentru 4 euro (fără TVA), le aduce utilizatorilor 400 de minute disponibile în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil și 6 GB trafic de date.

Opțiune

Preț euro (fără TVA)

Valabilitate

Minute incluse

SMS-uri incluse

Trafic de date

În rețea

Naționale

În rețea

Hipsterova

2

1 lună

Nelimitat

150

Nelimitat

2 GB

Bogatinov

3

250

4 GB

Dinerovich

4

400

6 GB

Opțiunile se activează prin sistemul interactiv de mesaje USSD, printr-un apel la *110# și urmând pașii din mesajul afișat pe ecranul telefonului. Perioada de valabilitate a opțiunilor Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich este de o lună și expiră la ora 24 a ultimei zile din lună (exemplu: Dacă opțiunea se activează pe 19 octombrie, indiferent de oră - aceasta va expira pe 18 noiembrie la ora 23:59). Verificarea creditului se poate face prin serviciul Controlul costurilor prin mesaj la *110# și alegerea meniului "Credit și Consum", opțiunea "Verifică credit".

Cartelele Digi Mobil pot fi achiziționate din magazinele Digi și din Punctele de prezență RCS & RDS.  Reîncărcarea cartelelor prepaid se poate realiza în magazinele Digi și Punctele de prezență RCS & RDS, pe site-ul www.rcs-rds.ro prin plata cu cardul și în rețelele operatorilor de plăti în numerar și încărcare electronică, prin terminalele Paypoint, Payzone, Mobile Distribution și Westaco din toată țara.

Pentru detalii suplimentare despre cartela Digi Mobil, accesați pagina oficială a companiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri