Sari la conținut

Lansările LG la CES 2016

În domeniul auto, gigantul coreean LG vrea să schimbe complet felul în care arată interiorul maşinilor. Compania vrea să înlocuiască materialele tradiţionale precum lemnul şi pielea, cu ecrane tactile.

Vom putea transforma toate suprafeţele din interiorul maşinii în ecrane frumoase, care să arate informaţii. Am creat un ecran panoramic lat, care se întinde mai bine de un metru pe întreg bordul maşinii. Am creat o nouă tehnologie radio, care oferă o lăţime a benzii de două ori mai mare decât cea oferită de 4G.”

În domeniul electrocasnicelor, LG a venit cu un televizor ultra HD, al cărui ecran are mai puţin de 3 milimetri grosime.

„O dimensiune care nu a mai fost atinsă până acum, 2,57 milimetri grosime. Doamnelor şi domnilor, este subţire cât patru cărţi de credit puse una peste alta.”

Nici frigiderul nu a fost uitat de avansul tehnologiei.

„Panoul exterior se luminează şi devine transparent atunci când îl atingi. Frigiderul „Signature” vine dotat şi cu o uşă automată. Un senzor va deschide automat uşa atunci când ai mâinile pline. ”

Pe aceeași temă

Poveste despre două realităţi

MADRID - Fraza de început a romanului Poveste despre două orașe de Charles Dickens își păstrează universalitatea până...