Mii de oameni din întreaga lume au stat la coadă pentru a vedea de aproape ceasul Apple

Data publicării:
469136032

Beijing, Tokyo, Paris şi Berlin au fost câteva dintre oraşele în care fanii Apple au stat cu orele la coadă doar pentru a vedea noile ceasuri lansate de compania americană.

Pasionaţii de gadgeturi sunt încântaţi, chiar dacă diferenţele faţă de alte ceasuri inteligente de pe piaţă sunt minore. Cu dispozitivul lansat acum se pot trimite mailuri, se poate răspunde la SMS-uri şi apeluri sau se pot plăti facturile.

„Sunt pasionat de ceasuri, nu pot merge nicăieri fără un ceas. Le port de când eram copil şi nu ies din casă fără unul, mă simt gol fără el”, a spus un australian.

E mai uşor decât aş fi crezut. Mă aşteptam să fie foarte greu, dar nu-i aşa”, a adăugat un japonez.

Unii analişti din domeniu cred că aşa cum primul iPhone a adus computerul în buzunar, proprietarii acestui ceas vor avea practic iPhone-ul la încheietură.

Inovatoare sunt materialele folosite şi designul. Există trei variante ale ceasului - din aluminiu, inox şi aur.

Un ecran atât de mic e un inconvenient, de exemplu, atunci când vreau să mă uit la fotografii”, spune un german.

„Nu am voie să ţin telefonul pornit la serviciu. Sper că atunci când voi avea ceasul la încheietură voi putea vedea când primesc un email”, spune un alt fan al produselor Apple.

Apple Watch va putea fi cumpărat din 24 aprilie şi va costa, în funcţie de dotări, între 349 de dolari şi 10.000 de dolari. Cea mai scumpă versiune este cea din aur de 18 karate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri