Sari la conținut

Netflix s-a lansat oficial în România

Serviciul de streaming online Netflix este, de astăzi, disponibil oficial și românilor, iar cei care își fac cont beneficiază de prima lună gratuită.

Netflix are în România trei planuri tarifare. Primul dintre ele, cel mai ieftin, costă 7,99 euro te lasă să te uiți la filme și seriale pe un singur dispozitiv deodată, dar o poți face pe smart TV, PC, laptop, tabletă sau telefon. De asemenea, nu există restricție privind numărul de filme și seriale care pot fi văzute. Din păcate, cel puțin deocamdată, nu există subtitrări în limba română, mai scriu jurnaliștii de la Playtech.

Pentru numai doi euro în plus, adică pentru 9,99 euro, vei putea urmări conținut la calitate HD, pe două ecrane simultan.

Al treilea tip de abonament, de 11,99 euro, adaugă opțiunea de conținut Ultra HD, dar numai pentru anumite producții, și posibilitatea de a folosi contul simultan pe patru ecrane.

România nu este singura țară în care compania s-a extins începând de miercuri seară. Netflix a ajuns în peste 130 de țări din întreaga lume. Pe lista celor care nu se pot bucura încă de filme și seriale de la Netflix se numără chinezii, nord-coreenii și sirienii.

Pe aceeași temă