Noile telefoane Apple, puse oficial în vânzare

Data publicării:
iphone-6-plus-camera defecta captura 25 08 2015-1

Sute de fani ai brandului Apple au aşteptat ore în şir, în faţa magazinului din Beijing, pentru a putea pune mâna pe noile telefoane iPhone. Mulţi au făcut un drum de zece ore pentru a ajunge aici.

„Acesta e al treilea iPhone al meu. Cred că telefoanele Apple devin tot mai bune. Cu siguranţă, voi urmări şi celelalte telefoane care vor fi lansate în viitor”, spune un tânăr care a reușit să cumpere un telefon nou.

Atmosfera a fost asemănătoare şi în Tokyo.

Ca în fiecare an, primii care au putut cumpăra noile telefoane Apple au fost australienii. Ei au îndurat ploaia ore în şir, dar nu au plecat de la coadă. Pentru că nu au putut fi prezenţi, unii au trimis roboţi care să ridice telefonul, în locul lor.

„Şeful meu a sugerat să folosesc unul dintre roboţi pentru a sta la coadă în locul meu, ca să îmi pot face sarcinile zilnice”, a declarat o tânără care a trimis un robot să îi cumpere un telefon nou.

Robotul, controlat de tânără, a fost unul dintre cei mai aplaudaţi clienţi Apple.

„Voi aduce pachetul la birou şi îl voi deschide împreună cu echipa mea. E un proces de grup”, spune tânăra.

iPhone 6s şi iPhone 6s Plus au putut fi precomandate de aproape două săptămâni. Apple estimează că va vinde 10 milioane de astfel de telefoane până luni. Noile telefoane vor fi disponibile în acest weekend în 12 ţări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri