Sari la conținut

Noul site Digi24

Ce caracterizează noul site Digi 24?

Design simplu și intuitiv, structură clară, ușor de navigat, conținut mai divers, secțiuni noi și acces rapid la materialele video și emisiunile Digi24 TV.

(click pe săgeata din dreapta imaginii pentru a vizualiza)

Noi opinii, noi autori

Secțiunea de Opinii și Analize explică subiecte actuale, de interes public. Este primul demers de jurnalism explicativ din presa românească.

Volumul imens de informații din prezentul digital face ca informația esențială să se piardă, de multe ori. De asta propunem analize, interviuri şi comentarii care oferă imaginea de ansamblu.

Vom colabora experți internaționali și vom micșora distanţa dintre aceștia și public. Miza nu este goana după click-uri, ci informarea accesibilă și relevantă.

O altă secțiune nouă este "Special", unde găsiți subiecte grele: investigații, dosare, reportaje, care prezintă problemele sistemice din România.

Începând de vineri, 2 septembrie, Devis Grebu va ilustra săptămânal subiectele momentului. Este un artist internațional de origine română, pe care comuniștii l-au exclus din Uniunea Artiștilor Plastici și nu i-au mai permis să expună, din motive ideologice. A plecat în Franța în 1964, unde a devenit celebru. Printre organizațiile media cu care a mai colaborat se numără The New York Times, Washington Post, International Herald Tribune, Le Monde, Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Dacă aveți sugestii, vă rugăm să ne trimiteți pe adresa de e-mail sugestii@digi24.ro