O companie aeriană anunță că va folosi recunoașterea facială

Data actualizării: Data publicării:
bagage drop off

Compania aeriană americană Delta testează un aparat care va permite clienților să își lase singuri bagajele la aeroport folosind tehnologia de recunoaștere a feței.

BioBagDrop delta airlines
Foto: Delta Airlines

Compania a anunțat luni că va fi prima din Statele Unite care va testa tehnologia de recunoaștere a feței ca mijloc de verificare a identității clienților. Testele se vor desfășura cu ajutorul a patru aparate ce vor fi instalate pe aeroportul internațional St. Paul din Minneapolis în această vară. Mașinile vor permite clienților să își lase rapid propriile bagaje în loc să folosească un agent - aceștia își vor verifica identitatea cu ajutorul softului de recunoaștere facială care va compara fața scanată cu imaginea din pașaport.

Acesta este pasul următor în oferirea unei experiențe aeroportuare care integrează o inovație atentă, gândită să scurteze cât mai mult timpul de așteptare. Facem călătoriile mai ușoare pentru clienții noștri și continuăm să oferim servicii de cea mai bună calitate”, se arată în anunțul Delta.

Compania aeriană spune că va fi foarte atentă la feedback-ul primit de la clienți în timpul procesului și va efectua analize de proces pentru a se asigura că această nouă tehnologie îmbunătățește experiența generală a clienților.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri