Parlamentarii PSD şi-au făcut aplicaţie pentru smartphone pentru a comunica "mult mai interactiv"

Data publicării:
Apple Starts iPhone 6 Sales In Germany
BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 19: A shopper ltries out the new Apple iPhone 6 at the Apple Store on the first day of sales of the new phone in Germany on September 19, 2014 in Berlin, Germany. Hundreds of people had waited in a line that went around the block through the night in order to be among the first people to buy the new smartphone, which comes in two versions: the Apple iPhone 6 and the somewhat larger Apple iPhone 6 Plus. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Parlamentarii PSD vor dispune de o aplicaţie pentru smartphone-uri cu ajutorul căreia vor putea să comunice „mult mai interactiv” şi să contribuie la toate propunerile legislative pe care intenţionează să le depună, a anunţat liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, care a mai precizat că aplicaţia a fost realizată de Andrei Dolineaschi.

Apple Starts iPhone 6 Sales In Germany
FOTO: Getty Images

„Am avut o prezentare a unei aplicaţii la Sinaia, pentru care şi-a dat acordul şi preşedintele Liviu Dragnea, astăzi am prezentat-o împreună cu tehnicul întregului grup. E o aplicaţie pentru orice telefon smartphone fiindcă toţi avem smartphone acum. Fiecare se autentifică, are un mail special, o parolă care se generează special ca să fie securizat, este un sistem de comunicare între parlamentarii PSD. Fiecare iniţiativă se urcă pe această platformă, fiecare parlamentar poate să vină cu anumite amendamente, cu anumite puncte de vedere, să fie şi semnatar la iniţiativa altui coleg”, a explicat Marcel Ciolacu.

Liderul deputaţilor PSD a ţinut să precizeze că este „un mod de comunicare mult mai interactiv, este o noutate pentru Parlamentul României”.

Întrebat când va fi funcţională aplicaţia, social-democratul a spus că în aproximativ două săptămâni.

„Din acest moment începem să lucrăm, o săptămână o să fie demonstrativ. În două săptămâni deja o să fim operaţionali cu ea”, a răspuns Ciolacu. De asemenea, chestionat cine a realizat aplicaţia şi cât a costat, social-democratul a spus că „nu a costat absolut niciun ban”, aceasta fiind coordonată de Andrei Dolineaschi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri