Românii își pot comanda noul Opel Insignia. Prețurile pleacă de la 21.000 de euro

Data publicării:
opel

Lansat cu numai două săptămâni în urmă în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Opel Insignia facelift poate fi deja comandat şi de clienţii din România.

Constructorul german a comunicat preţurile valabile la noi, iar noua versiune Insignia pleacă de la puţin peste 21.000 de euro, cu TVA inclus, pentru motorizarea de 140 de cai-putere.

În primul rând, Insignia propune o versiune diesel de 2 litri, care poate livra 120 CP. Este un motor supereconomic, care poate scoate un consum mediu de doar 3,1 litri la sută de kilometri.

Odată cu lansarea variantei sale redesenate, Insignia a primit şi o nouă caroserie, fiind vorba de ceea ce se cheamă Country Tourer.

În fapt, o versiune break ceva mai mare, dar dotată cu sistem de tracţiune integrală şi un motor de 2 litri şi 163 de cai-putere, cuplat unei transmisii manuale cu şase rapoarte. Evident, preţul versiunii 4x4 a lui Insignia este sensibil mai mare, pornind de la 34.500 de euro.

La exterior, Opel Insignia a primit scuturi profilate sub podea, margini mai late ale spoilerului faţă, stopuri redesenate şi un spoiler posterior.

Inovaţiile în materie de design au mers însă mai departe, iar versiunile de 120 şi 140 de cai-putere ale motorului CDTi de 2 litri se prezintă cu o grilă faţă activă, care se închide şi se deschide automat pentru a permite circulaţia aerului în funcţie de viteză de rulare.

Noutăţi se găsesc şi acolo unde privirea pătrunde mai greu. Varianta restilizată are acum o suspensie de tip nou, iar la interior a primit un sistem multimedia de opt inci, cu ecran tactil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri