Românii sunt dispuşi să plătească chiar şi 1.500 de euro pentru noul iPhone5S

Data publicării:
apple-iphone-5s-release-date

Telefonul nu se găseşte încă în magazinele de profil, aşa că vânzătorii de pe site-urile de licitaţii au venit cu noi idei de afaceri. Mulţi dintre ei cer bani în avans pentru a te pune pe o listă de aşteptare.

Alexandra Dogaru strânge bani de mai bine de două luni ca să-şi cumpere noul iPhone. Acum două săptămâni s-a înscris pe lista de aşteptare a unui vânzător online.

„Îmi doresc foarte tare noul iPhone5S. E cam scump, am deja iPhone5, de vreo două luni strâng bani să îl iau pe cel nou. Eu zic că se merită”, crede Alexandra.

Şi reporterii Digi24 au încercat să vadă cum îşi pot achiziţiona noul gadget, disponibil deocamdată doar pe site-urile de licitaţii. Primul vânzător, prima ofertă. Preţul este de 1.400 de euro, iar în două săptămâni vânzătorul ne promite că vom putea avea noul gadget de la Apple. Pentru a ne asigura locul pe lista de aşteptare trebuie să plătim un avans de 100 de euro.

Vânzătorul susţine că nu are marfă pe stoc, tot ce aduce fiind pe bază de comandă. Clienţii primesc un cont IBAN ân care să vireze 450 de lei, echivalentul avansului, iar garanţia aparatului este de un an. Pentru achiziţionarea mai multor telefoane se acordă şi reduceri.

În România, lansarea ar putea avea loc în noiembrie

Lansarea oficială a iPhone5S în România ar putea avea loc la sfârşitul lunii noiembrie. În Statele Unite, preţul de pornire este de 200 de dolari şi poate ajunge până la 450, în funcţie de memoria dispozitivului.

Noul model este disponibil în trei culori: negru, alb şi auriu. Mai mult, utilizatorii vor putea debloca telefonul sau efectua cumpărături pe internet doar cu ajutorul amprentei, care va funcţiona ca o parolă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri