Târgul de Telefonie a ajuns la final. Concluziile evenimentului de la Barcelona

Data publicării:
targ-4

1.800 de producători de tehnologie de ultimă oră şi 80.000 de specialişti din lumea întreagă au participat în această săptămână la Târgul de Telefonie din Barcelona. Aici s-a înregistrat şi un record – 20.000 de oameni, conectaţi în acelaşi timp la o singură reţea wi-fi.

Producătorii s-au împărţit în două categorii - cei care şi-au prezentat la Barcelona produsele de sute de mii de euro şi cei care s-au adresat oamenilor cu venituri medii. În această din urmă categorie se încadrează şi americanii de la HP, cunoscuţi mai degrabă drept producători de laptopuri şi desktopuri.

Este vorba de un telefon de 6 inci şi unul foarte mare, de 7 inci. Interesant este faptul că cel mare are un preţ mai mic, doar 229 de euro faţă de preţul de 249 de euro pentru telefonul de 6 inci.

Taiwanezii de la ASUS au încercat şi ei să atragă clienţi prin trei modele de telefoane, cu ecran de 4, 5 şi respectiv 6 inci. Iar tot cu trei modele de smartphone au venit la Barcelona şi chinezii de la Lenovo. Cu toţii au încercat să arate lumii cum se vede viitorul tehnologiei. Şi suntem de-abia la începutul anului, fiindcă mărci ca HTC, LG şi Apple vor lansa în 2014 noi modele de telefoane.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri