Târgul IT din Las Vegas. Dronele personale, ultima modă în materie de tehnologie

Data publicării:
dronee

Dronele personale sunt ultima modă în materie de tehnologie la Salonul de Electronice organizat în Las Vegas. Dispozitivele vă pot supraveghea casa şi curtea, pot filma sau fotografia locuri greu accesibile şi, în plus, pot ajuta la găsirea supravieţuitorilor în caz de calamitate.

O altă inovaţie prezentată în cadrul expoziţiei au fost intrumentele muzicale produse de imprimantele 3D.

Robotica a revenit în forţă la această ediţie a salonului din Las Vegas şi tinde să invadeze lumea jucăriilor pentru copii. O companie din California a creat astfel de maşini care pot face diferite acrobaţii şi au capacitatea de a-i încânta pe copii cu diferite melodii.

Creatorii jucăriilor robotice spun că scopul acestora este unul educativ.

„Robotul acesta se numeşte Bo. Am dorit să le oferim copiilor un context de joacă, muzică şi poveşti ca un mijloc prin care ei să poată învăţa programarea”, spune inventatorul Vikas Gupta

Expoziţia din Las Vegas a oferit o surpriză plăcută şi şoferilor neîndemînatici sau începători. Este vorba de un nou model de maşină care se parchează singură.

Cu o simplă apăsare de buton, şoferul poate comanda gararea sau poate chema autoturismul să îl ia din locul unde se află. Automobilul poate fi ghidat şi cu ajutorul unei aplicaţii care se instalează pe telefoanele inteligente.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri