Televizorul de la Sony care oferă sunet prin ecran

Data actualizării: Data publicării:
sony TV

Sony a prezentat la Budapesta noile produse ale companiei, iar cel mai performant OLED din generația actuală, Bravia A1 Series, este cu adevărat inovator.

sony TV

Sony Bravia A1 Series este un televizor cu ecran OLED care oferă o mulțime de funcții impresionante. Ecranul are rezoluția de 4K și vine cu HDR, iar procesorul X1 Extreme se asigură că imaginea arată întotdeauna așa cum îți dorești, scrie playtech.ro. Marginile ecranului au dispărut aproape în totalitate, inclusiv când vorbim de boxe. Totuși, televizorul nu vine fără un sistem de sunet, ba dimpotrivă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sony Bravia A1 Series beneficiază de noua tehnologie Acoustic Surface, prin care televizorul nu mai are nevoie de boxe pentru a-ți oferi sunet, ecranul devenind boxa. Într-adevăr, sunetul se propagă prin ecran în loc din boxe, iar la atingere se simt vibrațiile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri