Sari la conținut

Twitter a introdus un nou buton pentru distribuirea privată a mesajelor

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES  

„În prezent, cu ajutorul a doar câteva click-uri, utilizatorul poate distribui conținutul unic de pe platforma Twitter direct din pagina sa de mesaje într-o conversație privată cu un alt utilizator”, arată Somas Thyagaraja, administrator de produs, într-un mesaj postat pe site-ul internet al companiei.

Facilitatea răspunde interesului puternic al utilizatorilor de Twitter pentru funcția ce vizează mesajele directe, și prin urmare private, spre deosebire de marea parte a conținutului postat pe rețeaua de socializare, milioane de astfel de mesaje fiind transmise zilnic pe această platformă.

Twitter a îmbunătățit deja treptat funcția sa de mesaje directe private, permițând de exemplu utilizatorilor să adauge imagini animate (GIF) sau să trimită mesaje mai lungi decât limita admisă în rețea. Mesajele directe între utilizatorii Twitter au crescut în popularitate, iar responsabilii rețelei susțin că acest lucru se vede în creșterea cu peste 60% a mesajelor trimise în 2015 față de anul 2014. Introducerea acestui nou buton are rolul de a spori și mai mult trimiterea de mesaje între utilizatorii rețelei, scrie recode.net.