Twitter a suspendat contul patronului său

Data publicării:
Social Media Site Twitter Debuts On The New York Stock Exchange
Foto: Gulliver/Getty Images

Rețeaua de socializare Twitter a suspendat pentru scurt timp, marți seara, contul patronului și fondatorului său, Jack Dorsey, care a invocat "o eroare internă", relatează Agerpres.

Social Media Site Twitter Debuts On The New York Stock Exchange
Foto: Gulliver/Getty Images

Timp de circa cincisprezece minute, utilizatorii care au încercat să acceseze tweet-urile lui @jack, numele de utilizator al lui Jack Dorsey, vedeau un mesaj care preciza că acest cont a fost suspendat.

Contactat de AFP pentru a comenta situația, serviciul de presă al Twitter nu a răspuns solicitării. Jack Dorsey a menționat totuși într-un mesaj postat după restabilirea contului său că suspendarea a fost cauzată de o "eroare internă", în privința căreia nu a oferit alte detalii.

jack
Foto: Twitter

Incidentul survine într-o perioadă dificilă pentru rețeaua de socializare, în contextul în care, la zece ani de la crearea sa, Twitter se luptă încă să identifice o formulă pentru a-și extinde baza de utilizatori și a-și găsi un model economic. Rechemarea lui Jack Dorsey la conducerea Twitter, anul trecut, nu a reușit să stimuleze creșterea, iar rețeaua se confruntă de mai multe luni cu plecări de la nivelul echipei de conducere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri