Twitter introduce noi funcții

Data actualizării: Data publicării:
Social Media Site Twitter Debuts On The New York Stock Exchange
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 07: In this photo illustration, The Twitter logo is displayed on a mobile device as the company announced it's initial public offering and debut on the New York Stock Exchange on November 7, 2013 in London, England. Twitter went public on the NYSE opening at USD 26 per share, valuing the company's worth at an estimated USD 18 billion. (Photo by Bethany Clarke/Getty Images)

Twitter a anunțat, marți, introducerea unor noi funcții pentru reducerea abuzurilor online pe rețeaua de socializare, informează Agerpres.

Social Media Site Twitter Debuts On The New York Stock Exchange
FOTO: Gulliver / Getty Images

De asemenea Twitter a anunțat că vor fi luate noi măsuri pentru ca utilizatorii cărora le-a fost interzis accesul pe rețeaua de socializare să nu mai poată crea conturi noi. Aceste măsuri vin la doar o săptămână de când directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a promis o abordare complet nouă în ce privește combaterea abuzurilor pe rețeaua de socializare.

Compania a oferit puține informații despre modul cum vor funcționa aceste noi măsuri pentru a evita ca persoanele răuvoitoare să valorifice aceste informații pentru păcălirea sistemului informatic al rețelei.

În schimb, Twitter a oferit mai multe detalii despre funcția „căutare sigură”, care va fi personalizată pentru fiecare utilizator. Prin setările sale prestabilite, această funcție va ascunde grafica și imaginile explicite sau videoclipurile care fac trimitere la chestiuni sexuale în rezultatele căutării. De asemenea, vor fi ascunse toate acele mesaje tweet ale conturilor de Twitter pe care un utilizator le-a blocat.

Aceste funcții introduse nu aduc modificări semnificative în totalitate, încă completează o funcție introdusă în luna noiembrie care permite utilizatorilor să blocheze anumite cuvinte cheie din menționări la adresa lor.

Twitter va continua să își rafineze politicile împotriva abuzului online, compania introducând numeroase modificări minore instrumentelor și politicilor sale de funcționare și așteptând feedback din partea utilizatorilor în acest sens.

Modificările vor fi implementate în următoarele săptămâni pe aplicațiile dedicate ale Twitter și pe versiunea de internet a platformei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri