VIDEO. Primele imagini cu iPhone 7

Data publicării:
iphone7

În afară de funcţiile clasice şi de cea ce citire a amprentei, butonul „home” permite acum navigarea în meniul telefonului.

Potrivit Mediafax, alături de schimbările de design noul iPhone 7 ar putea avea modificări la nivelul componentelor electronice, cum ar fi camera foto, dotată acum cu un senzor de 12 megapixeli şi ajutată de noul tip de led dublu, care emite mai multă lumină.

Nici camera din faţă nu va fi ignorată, aceasta fiind dotată cu un senzor de 4 megapixeli, în timp ce unghiul de vizibilitate va fi extins la 120 de grade, îmbunătăţind realizarea imaginilor de tip selfie. Procesorul cu patru nuclee A9X şi memoria de 2 GB RAM vor uşura şi mai mult utilizarea noului telefon, mai scrie sursa citată.

Apple a devansat Google, devenind cel mai valoros brand din lume, cu 247 de miliarde de dolari, în creştere cu 67% faţă de anul trecut, potrivit clasamentului anual Brand Z realizat de WPP şi Millward Brown. Astfel, brandul Apple valorează 247 miliarde de dolari, fiind cu 67% mai mare faţă de anul trecut, potrivit calculelor Millward Brown.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri