VIDEO. Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge, lansate oficial

Data publicării:
samsungs6

Sunt cele mai bune şi rapide smartphone-uri din lume, cu performanţe pe care nimeni nu le poate egala, dar asta nu e tot. Ca să folosesc un termen tehnic şi ingineresc: sunt foarte mişto!”, a declarat JK Shin, preşedintele Samsung.

Lansarea a avut loc în cadrul Târgului Internaţional de Telefonie Mobilă de la Barcelona, cea mai mare expoziţie de profil din lume.

Principala diferenţă între cele două modele este forma ecranului: dacă S6 are un ecran convenţional, Edge are un display care se curbează pe laterale.

Carcasele ambelor telefoane sunt construite integral din metal şi sticlă, iar puterea este furnizată de un procesor cu 8 nuclee, proiectat de Samsung.

Asemeni Apple, Samsung a renunţat la slot-ul pentru card SD, dar oferă până la 128 de gigabytes capacitate de stocare internă.

Obiectivul nostru a fost simplu. Cele mai frumoase telefoane din istoria Samsung şi cele mai avansate telefoane din lume”, a mai spus preşedintele Samsung.

Samsung a pierdut anul trecut titlul de cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, din cauza performanţei slabe a propriei game, cât şi a vânzărilor record a noilor iPhone.

Sud-coreenii nu au anunţat încă preţurile pentru noile dispozitive, care vor fi lansate pe pieţele din 20 de ţări, începând cu 10 aprilie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri