WhatsApp: Cum poţi viziona clipuri înainte de a le descărca

Data actualizării: Data publicării:
WhatsApp

WhatsApp continuă să lanseze noi funcții și a început să permită utilizatorilor să vizualizeze clipurile video primite fără să mai fie nevoie ca aceștia să le descarce.

WhatsApp

WhatsApp nu mai cere utilizatorilor să termine descărcarea unui videoclip pentru ei pentru a începe vizionarea. La fel ca YouTube și multe alte servicii de streaming, clipurile video pot fi acum vizionate în timp ce sunt descărcate. Noua funcție este în prezent disponibilă doar pentru aplicația Android.

Utilizatorii s-au plâns de mult timp cu privire la modul în care a gestionat WhatsApp partajarea clipurilor video în aplicație. Noua caracteristică ar trebui să permită utilizatorilor să economisească secunde bune pe care le-ar fi pierdut cu descărcarea completă.

Acum nu trebuie să aștept ca să văd că videoclipul primit era stupid. Este o caracteristică care ajută utilizatorii”, a declarat pentru Mashable Caitanya Tapase, expert New Media la universitatea din Mumbai.

WhatsApp, care și-a menținut o abordare lentă și constantă în ceea ce privește introducerea de noi caracteristici, a pornit o campanie agresivă de adăugare de noi funcții în ultima vreme. La începutul acestei luni a introdus funcția apel video de asteptare capacitate și în prezent testează o funcție similară uneia oferite de Spapchat, Stories.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri