Xiaomi lansează un nou smartphone

Data publicării:
telefon

Chinezii de la Xiaomi au lansat un nou model de smartphone sub numele de Xiaomi Mi 4i. Terminalul este realizat din policarbonat și are o carcasă de tip unibody, ceea ce înseamnă că bateria nu este detaşabilă. Mi 4i cântăreşte numai 130 de grame și măsoară 7.8 mm grosime. Înăuntru se află o baterie generoasă de 3120 de miliamperi.

Camera principală are 13 megapixeli şi o deschidere a diafragmei de F/2.0. Din testele preliminare, telefonul pare să realizeze fotografii de foarte bună calitate în condiţii de luminozitate scăzută folosindu-se de modulul LED Flash dual tone integrat. Telefonul dispune şi de o cameră frontală performantă, dedicată pasionaţilor de selfie-uri sau videotelefoane pe skype, ce are un senzor de rezoluţie 5 megapixeli şi o deschidere a diafragmei de 1,8.

Principala dezamăgire legată de Xiaomi Mi4i este lipsa unui slot pentru carduri microSD. Asta cu atât mai mult cu cât singura variantă disponibilă momentan va fi cea cu spațiu de stocare de 16 GB, ceea ce este o capacitate modestă pentru anul 2015.

Telefonul este, de asemenea, dual SIM şi oferă conectivitate 4G pe ambele cartele, însă nu este clar dacă acest lucru se poate face simultan sau alternativ.

Xiaomi Mi 4i rulează Android 5.0 Lollipop cu interfața proprie intitulată MIUI 6, care a fost îmbogăţită cu o serie de specificaţii proaspete. Cei care îşi doresc un astfel de telefon nu trebuie să se aştepte să îl găsească prea curand pe rafturile magazinelor din România. În schimb, îl pot comanda online direct de pe site-ul Xiaomi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri