Cum va fi vremea în București în zilele libere

Data publicării:
BUCURESTI PIATA UNIRII

Vești bune pentru bucureșteni. În Capitală se anunță o vreme destul de caldă pentru această perioadă în zilele următoare. Sâmbătă vor apărea șanse de precipitații, dar la orele după-amiezii sau spre seară. De 1 mai în Capitală, temperaturile vor atinge 26 de grade Celsius. 

BUCURESTI PIATA UNIRII

„În zona Bucureștiului se anunță o vreme destul de caldă pentru această perioadă, însă vor fi ceva șanse de precipitații pe parcursul zilei de sâmbătă, pe la orele după-amiezii spre seară, dar nu este foarte sigur. Ca temperaturi, de 1 Mai, în București va fi o vreme foarte bună, fără precipitații și cu 25-26 de grade Celsius”, a spus meteorologul de serviciu de la Administrația Națională de Meteorologie Mirela Polifronie pentru Agerpres.

Cu cât ne apropiem de finalul săptămânii, cu atât atmosfera devine tot mai instabilă. Sâmbătă dimineaţă va ploua în special în vest şi nord-vest, apoi, după prânz, aversele cu tunete şi fulgere vor cuprinde mare parte a ţării. Local se vor aduna cantităţi importante de apă şi va cădea grindina. Duminică, mai ferite de ploi vor fi doar sud-vestul şi estul extrem. Temperaturile vor scădea peste tot, iar la altitudini mari în masivele nordice vor apărea precipitaţii mixte. Luni, averse vor mai fi doar în prima parte a zilei, în jumătatea de nord a ţării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri