Cum va fi vremea la noapte, mâine şi în primele trei zile ale săptămânii viitoare

Data publicării:
Femeie umbrela rosie ploaie frig meteo vremea - Guliver Getty Images-1

Mâine norii vor persista şi, din când în când, vor fi posibile ploi slabe. FOTO: Gulliver/Getty Images 

La noapte, cerul va fi variabil în vestul şi în nord-vestul ţării şi noros în restul teritoriului. Ploi slabe sunt aşteptate local în sudul ţării şi pe spaţii mai mici în est şi centru. La munte vor fi ninsori sau lapoviţă. Vântul va avea unele intensificări în Dobrogea şi pe creste, iar temperaturile minime se vor încadra între minus 3 şi 7 grade. Izolat se va forma ceaţă.

Mâine, vremea va fi mohorâtă în regiunile extracarpatice, unde vor cădea ploi slabe sau burniţă. În restul ţării cerul va fi variabil, temperaturile mai ridicate decât cele normale şi doar izolat pot să apară câţiva stropi de ploaie. Vântul va fi alert în sudul Banatului, în Bărăgan şi pe litoral, iar maximele se vor încadra între 8 şi 16 grade.

În primele două zile ale săptămânii viitoare, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă, cu maxime de până la 17 grade în Dealurile de Vest. De marţi noaptea însă, vremea se răceşte mai ales în jumătatea de est a ţării, unde temperaturile nu vor mai trece de 5...6 grade. În plus, tot în aceste regiuni apar ninsorile, slabe cantitativ, iar vântul va avea unele intensificări.

În Bucureşti, la noapte, cerul va fi acoperit de nori şi, trecător, este posibil să plouă slab. Temperatura minimă, mai ridicată decât cea obişnuită în această perioadă, se va situa în jurul valorii de 5 grade Celsius.

Mâine, în Capitală, norii vor persista şi, din când în când, vor fi posibile ploi slabe. Vântul nu va crea probleme. Termometrele vor indica în jur de 11 grade Celsius la amiază, iar presiunea atmosferică va continua să crească.

Luni şi marţi, în Bucureşti vremea va fi frumoasă şi plăcută din punct de vedere termic, cu maxime de peste 10 grade Celsius. Miercuri, temperaturile scad şi în Capitală, cerul va fi înnorat şi sunt aşteptate ninsori slabe sau lapoviţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri