Sari la conținut

Naturalistul David Attenborough, premiat de Prințul William

Naturalistul britanic David Attenborough a fost premiat pentru cei 60 de ani de carieră, în care a realizat unele dintre cele mai cunoscute documentare despre științele naturii. Premierul Beyond Theatre i-a fost înmânat, duminică, de Prințul William. 

The London Evening Standard Theatre Awards - Red Carpet Arrivals

Foto: Gulliver / Getty Images

„David Attenborough a modelat cultura acestei țări și modul în care privim lumea”, a spus Ducele de Cambridge la ceremonia de decernare a premiilor Beyond Theatre. 

Bărbatul în vârstă de 90 de ani este una dintre cele mai cunoscut voci din istoria televiziunii britanice. David Attenborough a călătorit în toată lumea documentând şi prezentând emisiuni precum Life On Earth, The Living Planet, The Trials Of Life, The Blue Planet şi Planet Earth.

În cadrul aceleiași ceremonii, „Harry potter și Copilul Blestemat” a luat premiul pentru cea mai bună piesă de teatru de anul trecut, Ralph Fiennes pentru cel mai bun actor pentru rolurile sale din „Master Bulider” și „Richard al III-lea”, iar Billie Piper a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din „Yerma”. 

Thirteen awards were given for theatre performances over the past year at the 62nd edition of the ceremony, which was hosted by Evening Standard owner Evgeny Lebedev and British musician Elton John.

Harry Potter and the Cursed Child" picked up the best play award, with Ralph Fiennes taking best actor for his performance in the "Master Builder" and "Richard III". Billie Piper won best actress for her role in "Yerma".