Mesajul video prin care o adolescentă pune politicienii români la colţ

Data publicării:
adolescenta

Nu eşti niciodată prea tânăr ca să te faci auzit. O dovedeşte o adolescentă de 14 ani din Reşiţa care, în doar 70 de secunde, pune politicienii români la colţ.

Într-un mesaj video publicat pe Youtube, Andreea le reproşează că nu fac nimic să salveze natura şi aşa sufocată de gunoaie. Mama ei sustine ca aceasta a crescut în natură şi se revolta ori de câte ori vede că aceasta are de suferit.

Adolescenta se alătură mişcării globale "Fridays for Future", iniţiată de o elevă din Suedia, în semn de protest pentru lipsa de acţiune politică faţă de schimbările climatice.

Mă numesc Andreea. Am decis să iau atitudine împotriva politicienilor care îmi fură viitorul. Cu fiecare minciună, cu fiecare decizie proastă, ei vorbesc nimicuri. Timp în care cei mulţi ca mine suferă, iar natura moare.

Aerul nostru e greu de respirat. Apa de băut trebuie deja cumpărată. Ne înecăm în gunoaie. Corupţia mă sufocă. Ce viitor îmi oferiţi, dragi politicieni? Eu nu pot vota încă, dar sunt liberă să vorbesc şi să vă cer să luaţi aminte la ce v-am spus acum. Deoarece paharul s-a umplut! Eu sunt doar Andreea, din Reşiţa, elevă la şcoala gimnazială şi vorbesc în numele naturii şi a milioanelor de copii din România”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri