METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

Data publicării:
Vant meteo vremea GettyImages noiembrie 2015-1

Foto: Gulliver/Getty Images

La noapte vor mai apărea ploi slabe îndeosebi în centrul şi nord-estul ţării, precum şi în zonele mai înalte de relief. Vântul va avea intensificări în partea de est a teritoriului, iar temperaturile minime se vor încadra între 4 şi 12 grade.

Mâine, vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în depresiuni, pe litoral şi în jurul a 23 de grade în Câmpia de Vest. Norii vor lăsa averse, însoţite de fenomene electrice, la început în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei şi la munte, iar după prânz şi în celelalte zone ale ţării. Izolat poate cădea grindină. Vântul va fi alert mai ales în prima parte a zilei.

Şi în perioada următoare vremea se menţine instabilă, cu ploi, tunete, fulgere şi vânt în rafale. Astfel de fenomene vor apărea sâmbătă mai ales în sud, în est, la deal şi la munte, iar duminică în majoritatea regiunilor. Luni vremea capricioasă va prefera vestul, nordul şi centrul ţării. Izolat, se vor strânge cantităţi de apă mai însemnate şi se menţin condiţiile de grindină. Regimul termic nu se ca modifica prea mult de la o zi la alta.

La noapte în Capitală cerul va avea unele înnorări, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul nu va crea probleme, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Mâine, în Bucureşti, vor fi cel mult 20 de grade la amiază, valoare uşor mai scăzută decât cea normală. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, când vor apărea ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Presiunea aerului nu se va modifica semnificativ.

În Capitală, weekendul aduce vreme capricioasă şi, din când în când, ploi în aversă. Abia luni cerul va deveni variabil. Totuşi, temperaturile maxime se menţin plăcute, în jurul a 20 de grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri