Meteo. Ultimul weekend cu vreme de vară din acest sezon

Data publicării:
CANICULA - BUCURESTI - 2013

Am început a doua jumătate a lunii septembrie, însă temperaturile continuă să crească şi chiar vor tinde spre valori de caniculă în acest sfârșit de săptămână. De luni însă, vremea devine instabilă.

CANICULA - BUCURESTI - 2013

Ziua de vineri va fi frumoasă, cu nori puţini ce pot apărea în special după-prânz în zonele de munte şi prin sud-est. Prin urmare, temperaturile vor putea creşte foarte mult şi vor depăşi, din nou, pragul unei zile de vară în cea mai mare parte a ţării. Maximele vor fi cuprinse între 23 şi 33 de grade Celsius. Vântul va avea intensificări în Dobrogea.

În următoarele zile, toamna dă semne că vrea să îşi intre în drepturi. Sâmbătă vremea va deveni extrem de caldă, chiar caniculară în sud, unde maximele vor ajunge la 35 de grade Celsius. În schimb, în restul ţării, ploile cu descărcări elelctrice şi intensificări ale vântului se vor înmulţi treptat, iar duminică, mai ales spre seară, vor trece munţii şi vor ajunge şi jumătatea de sud-est.
Luni, vremea instabilă va fi prezentă în toată ţara, iar cantităţi mai mari de apă şi condiţii de grindină vor fi mai ales la munte.

În Bucureşti, vremea se încălzeşte din nou, mai mult decât este normal şi termometrele vor indica în jur de 32 de grade Celsius. Cerul va fi senin şi vântul va adia uşor.

Ultimele zile ale săptămânii se anunţă temperaturi foarte calde în Bucureşti. Sâmbătă termometrele vor indica chiar 33 de grade Celsius. Ploile vor sta departe de oraş până duminică noaptea, atunci când se vor înmulţi treptat şi vor veni însoţite de tunete fulgere şi vânt mai intens. Acestea vor continua şi luni atunci când nu se vor mai depăşi 25 de grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri