Mihai Tudose, ministrul propus la Economie, susţine proiectul Roşia Montană: „Zăcământul de asta îl avem, ca să-l exploatăm”

Data publicării:
rosia montana wiki-1

Ministrul desemnat a afirmat că poate fi luată în calcul explotarea cu cianuri, dar nu oricum. „Sunt pe planeta aceasta o mulţime de tehnologii sau chiar şi aceasta cu cianuri trebuie să vedem în ce condiţii, fiindcă se exploatează cu cianuri şi în ţări foarte verzi, ţări din Peninsula Scandinavă, care sunt recunoscute pentru protecţia mediului.

Specialiştii şi-au spus punctul de vedere că tehnologia propusă la momentul acela pentru Roşia Montană nu era cea mai fericită soluţie. Găsim o soluţie acceptabilă. Dacă nu o găsim, aşteptăm până se inventează”, a precizat Tudose, notează Hotnews.

Mihai Tudose, întrebat dacă va face faţă ca ministru: „Un metru nouă’ş’opt, o sută de kile, cred că fac”

Deputatul PSD Mihai Tudose, întrebat dacă va face şi funcţiei de ministru în Guvernul Ponta 4, în condiţiile în care e şi deputat şi preşedinte al PSD Brăila, funcţie recent obţinută, el răspunzând: „Un metru nouă’ş’opt, o sută de kile, cred că fac”. „Nu e sport individual, e sport de echipă şi într-o parte şi în alta”, a adăugat Mihai Tudose.

Constantin Niţă: „Cu siguranţă”, Gabriel Resources „ne va da în judecată”. „Statul român va plăti” pentru afacerea Roşia Montană

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri